Sunoco 468x60 Banner
Search this forum:
Search
You are not authorized to create a new topic
Page 3 of 14 << < 12345 > >>
Topics
 Replies
 Views
 Last Post
2 Replies and 881 Views My posts button  881  2 Started by  loosecannon There used to be a 'My Posts' button and it was especially handy for finding and updating the thread for my race car build. Can we get that back or is there another way to find threads I have started or posted in
2 881
by  christocJump to last post
31 Oct 2011 01:59 PM
28 Replies and 5790 Views IE 8 Problem  5790  28 Started by  Terry Hanushek
(Topic has multiple pages1 2 )
I am having major problems accessing the site with IE 8 (four different computers, two different ISP's) Virtually every page I select I get the message 'Tab Recovered ..... A problem with this web page caused Internet Explorer to close and reopen the tab'. When this happens, the content of the page briefly goes blank (headers remain, body shows SCCAForums wallpaper). Occasionally I get thrown out of the site with the message 'We were unable to return you to SCCAForums.com'. The net effect is...
28 5790
by  MNbikerJump to last post
23 Oct 2011 12:09 AM
10 Replies and 1816 Views Latest Site Updates  1816  10 Started by  christoc We've just upgraded to the latest version of DotNetNuke, along with some other minor updates. End users shouldn't really notice much with this update, except for the following items Logging into the website will now take a new form, the login windows opens within the page when you click on the link, instead of taking you to a new URL. The same goes for registration We should hopefully see dramatically less duplicate and triplicate posts in the forum software If you notice anything that...
10 1816
by  lowside67Jump to last post
17 Oct 2011 06:32 PM
30 Replies and 10193 Views Pick The Winners - 2011 Solo Nationals Sponsored by SUNOCO FUELS  10193  30 Started by  christoc
(Topic has multiple pages1 2 )
That's right folks! The Pick The Winners contest is back for 2011 as the 2011 Solo Nationals SUNOCO FUELS Pick The Winners Contest. Here's the official discussion thread for the contest, if you have any questions or troubles please let us know! Check out these Great Prizes! Register if you don't already have an account! Vote Now! See the current voting results!
30 10193
by  SpecV33Jump to last post
27 Sep 2011 12:35 PM
7 Replies and 1960 Views Going back a page doesn&39;t always work  1960  7 Started by  solo-x Sometimes when you click on a thread, if you're done reading it and try to go back a page, it seems like nothing 'happens'. If I look in the page history though, I have 4-6 entries for the thread I just read, like the forum redirected my request multiple times before opening the page. Anybody else have this problem It's more of a nuisance than anything, but this is the only site that I have that issue on.
7 1960
by  walkJump to last post
01 Sep 2011 05:41 PM
5 Replies and 1741 Views A New Problem?  1741  5 Started by  rtp.rick I usually just push the 'Latest Posts' button in order to see what's relatively new. But, now, I get an error message that says, 'A critical error has occurred. Object reference not set to an instance of an object.' That's what it says, I didn't make that up. At any rate, unless I go to a specific heading, I'm stuck. H's &amp; K's, Rick Ruth
5 1741
by  rtp.rickJump to last post
02 Aug 2011 05:34 AM
7 Replies and 1818 Views Contacting others? Problem  1818  7 Started by  Mike.S When trying to reply directly to, say a For Sale ad, all I see is a bunch of asterisks when clicking on a seller's username. I'm logged in, of course. So, how would I contact someone else Email, PM, all the reasonable info is replaced by asterisks.
7 1818
by  Mike.SJump to last post
08 Jul 2011 12:19 AM
4 Replies and 2212 Views FJA moving to first autocross car - what is a good choice?  2212  4 Started by  Fastie see comments below - I changed topic of thread since it can't be deleted.
4 2212
by  FastieJump to last post
08 Jul 2011 12:11 AM
17 Replies and 3200 Views New Site Issues  3200  17 Started by  christoc This thread is for reporting any issues you find with the new website site. *THIS THREAD IS NOT FOR DISCUSSION* If you want to discuss, praise, or bitch about the new website please visit this other thread. REPORTING ISSUES To report an issue please provide us with the following information if available. The URL of the page that has a problem The URL of the page that you were on before the problem A description of the problem A screenshot if possible (attachments should be enabl...
17 3200
by  Mike.SJump to last post
07 Jul 2011 07:08 PM
1 Replies and 963 Views I can&39;t edit my profile  963  1 Started by  Ag_Sky I added a profile, but now it won't let me edit and save my changes. What's the deal
1 963
by  christocJump to last post
12 Jun 2011 08:54 PM
10 Replies and 2927 Views Lots of empty space  2927  10 Started by  Butt Dyno I'm using the latest Google Chrome on a Win7 box. There are several screens worth of empty background at the bottom of the page, with the repeated SCCAForums logo. CSS issue It started somewhat recently.
10 2927
by  snaponbobJump to last post
29 Apr 2011 08:15 AM
1 Replies and 1367 Views Messaging  1367  1 Started by  snaponbob Chris, I would have sent a PM, but the system says your 'name' is invalid when I check it !!! Anyway, For those of us that DO use the function, we simply receive an e-mail from admim that contains a response. There is not link to the message on the forum. For those that have not figured it out, they can't PM people. It is sort of clumsy. There is no outbox to store responses. (Sometimes helpful.) Basically, the site does not have a viable messaging system like almost all o...
1 1367
by  christocJump to last post
23 Mar 2011 02:24 PM
2 Replies and 1356 Views Changing the time zone  1356  2 Started by  SMSupercoupe This should be obvious, but for the life of me, I can't figure out how to set the time zone in this forum. I can't see it in 'my settings' and I have no idea where else it would be. The current setting is 5 hours off and it's making me crazy.
2 1356
by  SMSupercoupeJump to last post
16 Mar 2011 07:50 PM
4 Replies and 1769 Views New Region Forum?  1769  4 Started by  Rev9k Is was wondering if any of you know how I can go about adding our region to the region forums Thanks!
4 1769
by  Rev9kJump to last post
09 Mar 2011 09:13 AM
1 Replies and 1296 Views Site Slowness Today  1296  1 Started by  chrishost The site is likely going to be somewhat slow today as I do some testing and tweaking to things. Sorry for any inconvenience.
1 1296
by  cmt52663Jump to last post
18 Jan 2011 05:42 AM
116 Replies and 12724 Views New Site Discussion  12724  116 Started by  christoc
(Topic has multiple pages1 2 3 ... 4 )
This thread is for discussing what you think of the new site. Feel free to praise, discuss, or bitch about the site. We only promise to read the good things, but may also read the bad ;) For reporting issues please see the Reporting thread.
116 12724
by  snaponbobJump to last post
10 Jan 2011 09:39 PM
0 Replies and 799 Views Post attachments pulled over from old site  799  0 Started by  christoc Alright, I got the post attachments pulled over from the old software. This mainly impacts the Results forum, but should fix any thread that had attachments in the old software. If you find any threads with missing attachments let me know.
0 799
09 Jan 2011 03:07 AM
5 Replies and 1477 Views Re: New Site Issues  1477  5 Started by  Dick Rasmussen Chris, I cannot get an avatar to show up. I find the file using browse, safe it, select it, and upload. After selecting it shows up on the profile page but goes away after uploading. Size is less than 128 by 128. File size 10.8 KB. File name has 6 letters. Browser is IE8. What am I doing wrong Thanks, Dick
5 1477
by  twin_turborx7Jump to last post
13 Dec 2010 02:23 PM
1 Replies and 859 Views PM and e-mail functions  859  1 Started by  snaponbob I may just not be seeing it, but where are the PM and e-mail functions
1 859
by  christocJump to last post
12 Dec 2010 01:06 PM
20 Replies and 2422 Views Site performance discussion  2422  20 Started by  47CP
(Topic has multiple pages1 2 )
Am I the only one finding the site a little slow Not time out slow like the old one, but it seems like it takes several seconds to get to a thread (any thread) from the aggregated view and several seconds to get back. DaveW
20 2422
by  snaponbobJump to last post
12 Dec 2010 12:03 PM
You are not authorized to create a new topic
Page 3 of 14 << < 12345 > >>


RSS Feed Available
Vorshlag 88x31 Button G-Loc Button
Sunoco 88x31 Button
Woodhouse Motorsports SPS 88x31 Button

Advertise on SCCAForums.com and reach thousands of visitors per day!

SafeRacer FREE SHIPPING over $99

Shop for Pirelli tires at Tire Rack. blank




Sunoco Bottom 468x60 Banner