AspireTec Engineering  468
PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 30 Jun 2013 10:02 PM by  wangfangs
Why do I have to keep signing in?
 77 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Page 1 of 41234 > >>
Author Messages
KC
New Member
New Member
Posts:


--
16 Apr 2006 03:24 PM
    I have 'remember me' selected. I have to sign in every time I come to the site.
    christoc
    I'm an Admin
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3652


    --
    16 Apr 2006 04:06 PM
    I'm trying to track this problem down, I'm getting it as well.
    GlennAustin
    Advanced Member
    Advanced Member
    Posts:980


    --
    16 Apr 2006 11:41 PM
    Maybe a timeout on the cookie? Mine expires "today."
    christoc
    I'm an Admin
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3652


    --
    17 Apr 2006 09:01 AM
    I think this is related to the server move. Most likely the cookies all were forced to expire because the encryption keys are different for the new server. Once you login (from each machine you use) you should be back to normal. If you're seeing otherwise please let me know.
    talon95
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:1924


    --
    17 Apr 2006 10:30 AM
    I've had to sign in every day for a while on the same machine. Might try clearing all the cookies I guess.

    Edit: I'm using Firefox also BTW.

    Dave G.
    JimD
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:212


    --
    17 Apr 2006 11:31 AM

    [QUOTE] I've had to sign in every day for a while on the same machine.

    Me too... Same machine. It started a couple of days ago.

    IE 6.0.2 on XP SP2.

    Jim

    christoc
    I'm an Admin
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3652


    --
    17 Apr 2006 12:16 PM
    I just made a change, so everyone will have to signin again, but I think this time it will keep it from occuring daily. So once you signin again you shouldn't have to for a while.
    KC
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    18 Apr 2006 07:58 AM

    christoc wrote:
    I just made a change, so everyone will have to signin again, but I think this time it will keep it from occuring daily. So once you signin again you shouldn't have to for a while.

    All appears to be well in cyberland. :)

    --kC

    talon95
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:1924


    --
    18 Apr 2006 08:38 AM
    Yep, worked here also.

    Dave G.
    christoc
    I'm an Admin
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3652


    --
    18 Apr 2006 06:21 PM
    Looks like it is back, working on trying to find a fix
    RX7 KLR
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:1814


    --
    18 Apr 2006 06:28 PM
    Kind of like ice mode in the Z. [:P]
    christoc
    I'm an Admin
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3652


    --
    20 Apr 2006 01:08 AM
    No luck so far, we're finding a problem on the server, just not sure why it's happening yet. It's not SCCAForums.com specific, as it's effecting other sites on the server as well. Hope to have more info in the next day or so.
    drgnrcr101
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    21 Apr 2006 02:34 PM

    Any luck I have had to sign in three times today on the same system.

    eduncan911
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    23 Apr 2006 05:23 PM

    (subscribing)

    Yeah, everyone can yell at me for the issue of having to keep signing in. Not Christoc.

    I've just about completed the upgrades, in which the ASPNET AppPool keeps cycling for some reason. I have a trouble ticket open to see what they say.

    Soon, very soon. But throw the tomatos at me for now. :)

    christoc
    I'm an Admin
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3652


    --
    23 Apr 2006 07:13 PM
    Yeah, what he said ;)
    KC
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    24 Apr 2006 07:55 AM
    eduncan911 wrote:

    (subscribing)

    Yeah, everyone can yell at me for the issue of having to keep signing in. Not Christoc.

    I've just about completed the upgrades, in which the ASPNET AppPool keeps cycling for some reason. I have a trouble ticket open to see what they say.

    Soon, very soon. But throw the tomatos at me for now. :)

    SCCAForums Image

    JSirota
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    09 May 2006 07:21 PM
    eduncan911 wrote:

    Soon, very soon. But throw the tomatos at me for now. :)

    That's been 16 days of tomatos. Any progress?


    Toxic
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    09 May 2006 08:19 PM
    Had to sign in again.
    christoc
    I'm an Admin
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3652


    --
    09 May 2006 08:31 PM
    Eric and I are still trying to track this down. a big ole PITA I know, sorry folks.
    solo-x
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:1244


    --
    09 May 2006 11:16 PM

    i don't know if this helps, but it seems to be on my system that i stay logged in for 24hrs. after that it's like the cookie is dropped/expired.

    You are not authorized to post a reply.
    Page 1 of 41234 > >>


    G-Loc Button Vorshlag 88x31 Button
    Sunoco 88x31 Button
    SPS 88x31 Button Woodhouse Motorsports

    Advertise on SCCAForums.com and reach thousands of visitors per day!

    SafeRacer FREE SHIPPING over $99

    Shop for Pirelli tires at Tire Rack. blank




    Sunoco Bottom 468x60 Banner