AspireTec Engineering  468
PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 14 Feb 2013 12:43 AM by  christoc
Can't log in using iPad Chrome
 8 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
kjchristopher
New Member
New Member
Posts:91


--
11 Aug 2012 12:47 PM

    Didn't see this addressed in previous threads. I can input login info on the popup screen, but nothing happens when I tap login at that point.

    christoc
    I'm an Admin
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3652


    --
    11 Aug 2012 12:59 PM
    I just turned off the popup portion of the login, let me know if that helps
    kjchristopher
    New Member
    New Member
    Posts:91


    --
    11 Aug 2012 01:12 PM
    Chris Hammond wrote:
    I just turned off the popup portion of the login, let me know if that helps

    Same issue. I can enter my info, but the login button doesn't produce results. The button looks like it is being pressed. And if I hold it, I get an "open" option, but even selecting that gets no action.

    christoc
    I'm an Admin
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3652


    --
    11 Aug 2012 01:28 PM
    Any chance it works on safari on ipad? I don't have an ipad to test with, works fine via Android/chrome from my testin
    Cheyne
    Advanced Member
    Advanced Member
    Posts:508


    --
    11 Aug 2012 01:41 PM
    It works with Safari, but not Chrome. In Chrome the login button goes black and nothing happens. In Safari I see a window open while processing and then close.

    Cheyne
    kjchristopher
    New Member
    New Member
    Posts:91


    --
    11 Aug 2012 01:42 PM

    Yes, fine in safari. These posts have all been on iPad safari.

    vreihen
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:180


    --
    11 Aug 2012 03:50 PM
    For what it's worth, I have had the exact same problem with the webkit-based browser on my webOS HP Touchpad for almost a year since I got it. I asked in their support forums, and other than several comments about the CSS on this site being horrible the only useful observation is that one person did manage to get the logon button to work by waiting several minutes after tapping it for the form to submit. I gave up trying to use the Touchpad on this site.....
    kjchristopher
    New Member
    New Member
    Posts:91


    --
    11 Feb 2013 08:50 AM
    Still doesn't work in Chrome for me.
    christoc
    I'm an Admin
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3652


    --
    14 Feb 2013 12:43 AM
    If you guys are interested in testing out some new forum software, I have a test website up and running. It also has some limited TapaTalk support! Which means you can use the tapatalk app to post to the forum, bypassing the website itself.

    I'll have a more public testing thread early next week, but in the mean time if you want in on the fun email me chris - sccaforums.com and I'll send you some instructions and the URL for the test site
    You are not authorized to post a reply.


    G-Loc Button Vorshlag 88x31 Button
    Leroy Engineering Micro Button Sunoco 88x31 Button
    Woodhouse Motorsports
    SPS 88x31 Button

    Advertise on SCCAForums.com and reach thousands of visitors per day!

    SafeRacer FREE SHIPPING over $99

    Shop for Pirelli tires at Tire Rack. blank



    Sunoco Bottom 468x60 Banner