Sunoco 468x60 Banner
PrevPrev Go to previous topic
NextNext Go to next topic
Last Post 04 Feb 2014 06:02 AM by  sjfehr
Tapatalk Stopped Working
 7 Replies
Sort:
You are not authorized to post a reply.
Author Messages
Dick Rasmussen
Advanced Member
Advanced Member
Posts:931


--
08 Sep 2013 09:18 AM

    Tapatalk version 2.4.13 stopped working for SCCAForums a week or two ago (approximately). "Failed to connect to forum" message. Downloaded the forum again. All that did was move SCCAForums.com down my screen into a Previously Visited status and as a Guest since I lost the login.  ApexSpeed and RoadRaceAutox still work.  Phone is Galaxy Nexus on Android 4.2.2 (Verizon),

    Thanks!

    Dick

    christoc
    I'm an Admin
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3652


    --
    08 Sep 2013 03:43 PM
    Thanks for the heads up, I will try to test it out later tonight and see what happened. I have a good idea now that I think about the upgrades I made two weeks ago
    Dick Rasmussen
    Advanced Member
    Advanced Member
    Posts:931


    --
    08 Sep 2013 05:18 PM
    Posted By Chris Hammond on 08 Sep 2013 03:43 PM
    Thanks for the heads up, I will try to test it out later tonight and see what happened. I have a good idea now that I think about the upgrades I made two weeks ago

    Chris - Thanks. FYI I didn't bother you last week since you were busy going fast in an RTR Mustang. FYI my daily driver is a 2012 5.0 

    Dick


    christoc
    I'm an Admin
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3652


    --
    08 Sep 2013 06:26 PM
    TapaTalk should be working again, sorry about that.

    Chris
    Dick Rasmussen
    Advanced Member
    Advanced Member
    Posts:931


    --
    08 Sep 2013 08:19 PM
    Posted By Chris Hammond on 08 Sep 2013 06:26 PM

    TapaTalk should be working again, sorry about that.

    Chris


    Chris - It works but it is very slow loading compared to Apexspeed and rrax.

    Thanks
    christoc
    I'm an Admin
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3652


    --
    03 Feb 2014 09:55 AM
    Just deployed a new version of the TapaTalk support for the forum, please let me know if you have any problems with it.
    christoc
    I'm an Admin
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3652


    --
    03 Feb 2014 10:48 PM
    Testing a tt reply

    Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
    sjfehr
    Advanced Member
    Advanced Member
    Posts:634


    --
    04 Feb 2014 06:02 AM
    I was having intermittent "failed to connect to forum" issues last night. I occasionally got that message, even when new messages had posted that weren't there the last time I checked, so not sure what's going on. It was loading really slowly, too.
    You are not authorized to post a reply.


    G-Loc Button Vorshlag 88x31 Button
    Sunoco 88x31 Button
    SPS 88x31 Button Woodhouse Motorsports

    Advertise on SCCAForums.com and reach thousands of visitors per day!

    SafeRacer FREE SHIPPING over $99

    Shop for Pirelli tires at Tire Rack. blank



    Sunoco Bottom 468x60 Banner